SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Vliestapete Desert Lodge 385241Image maximise icon
Vliestapete Desert Lodge 385241Image maximise icon
Vliestapete Desert Lodge 385241Image maximise icon
Brand claim
  • Vliesbehang van hoge kwaliteit
  • Eenvoudige verwerking
  • Kan droog worden verwijderd zonder residu
  • Natuurlijk ontwerp
  • Gemaakt in Duitsland
-46 %
€ 55,95 per rol
€ 29,95per rol
€ 5,62 per m²
SALE
Delivery icon
Verzending: 

€ 4,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Vliestapete Desert Lodge 385241

Ben je momenteel je woonkamer aan het herinrichten en ben je op zoek naar een geschikt vliesbehang om je muren mee te versieren? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Livingwalls Desert Lodge collectie omvat een brede selectie behangpapier in talloze kleuren en patronen, zodat je zeker de perfecte wandbekleding vindt voor elke smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudige, monochrome decors die eenvoud uitstralen en bijzonder veelzijdig zijn. Het eenkleurige behang uit de Livingwalls Desert Lodge collectie is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waaronder zowel eenvoudige als meer opvallende decors.

Als je daarentegen je muur vakkundig in scène wilt zetten met opvallend behang in bruin of beige, dan vind je in de Desert Lodge collectie van Livingwalls zeker je persoonlijke droombehang. Er is van alles, van wat eenvoudiger cirkel- en ruitmotieven, die een zekere harmonie verlenen aan de inrichting van de kamer, tot botanische dessins in de vorm van planten- en bloemenbehang, die zorgen voor een natuurlijke touch en een frisse sfeer, tot luipaardbehang, dat bijzonder modern is en elke kamer net dat beetje extra geeft. Het gedessineerde Livingwalls behang uit de Desert Lodge collectie is ook verkrijgbaar in een brede selectie kleuren, zodat je zeker het ideale behang voor jouw interieur vindt.

Naast een stijlvol, modern design wordt het behang uit de Desert Lodge collectie van Livingwalls ook gekenmerkt door verschillende uiterst praktische eigenschappen, die vooral te danken zijn aan de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen. Terwijl het oppervlak gemaakt is van vinyl, is de achterkant vlies. Het behang is ook naadloos, wat betekent dat je minder tijd en moeite hoeft te investeren in het behangen.

Technische details
Arrow icon