SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Granorte Decodalle "Parallel 005121000"Image maximise icon
Granorte Decodalle "Parallel 005121000"Image maximise icon
Image maximise icon
Brand claim
  • Kurk wandtegels (60 x 30 cm)
  • Warmte-isolerend en geluidsabsorberend
  • Duurzaam, biologisch afbreekbaar product
  • Voor verlijming (contactlijm)
  • Wasafwerking: waterbestendig en slijtvast
€ 27,50per m²
Delivery icon
Verzending: 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Granorte Decodalle "Parallel 005121000"

Je krijgt “meer dan een prikbord” met de kurkwand van Granorte Decodalle. De aantrekkelijke kurktegels verminderen op effectieve wijze het geluid in de ruimte en behouden tegelijkertijd een natuurlijke, moderne uitstraling. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen biedt een wandbekleding van kurk ook uitstekende thermische voordelen. Dit komt doordat de honingraatstructuur van het duurzame materiaal warmte kan opslaan. Dit betekent dat u ook uw verwarmingskosten kunt verlagen met kurk wandbekleding van Granorte Decodalle. Dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen slaat een wandbekleding van kurk een goed figuur, vooral als wandpaneel in slaapkamers of kantoren.

Met Granorte Decodalle kiest u voor een milieuvriendelijke wandbekleding. De kurkwand is een natuurlijk, biologisch afbreekbaar product dat bij brand geen giftige gassen uitstoot. Granorte kurktegels zijn ook licht, flexibel en geurloos.

De Granorte Decodalle collectie biedt u gefineerde geperste kurktegels als wandbekleding voor woonkamers, slaapkamers of kantoren. De hoogwaardige kurkpanelen hebben een decoratief fineer van echt kurk met een kern van geperst kurk. De kurktegels meten in totaal 60 x 30 cm, zijn 3 mm dik en verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke decoropties. Het oppervlak is fijn geschuurd, gelakt en in de was gezet in sommige decorvarianten. De afwerking met was zorgt voor een hoge flexibiliteit en slijtvastheid en maakt de wandpanelen ook bestand tegen vocht.

De Granorte Decodalle kurkwand is eenvoudig te installeren met een contactlijm. Houd er rekening mee dat de kurktegels moeten worden uitgepakt en minstens 2 dagen moeten acclimatiseren op de plaats van installatie om zich aan te passen aan de heersende kamertemperatuur. Ze mogen niet gebruikt worden in zeer vochtige ruimtes.

Technische details
Arrow icon